Велике нагородження наприкінці навчального року.

30.05.2024

Велике нагородження наприкінці навчального року.
За перемогу у чотирьох важливих змаганнях, які відбувалися впродовж навчального року, сьогодні відзначали учнівські команди ліцеїв та гімназій Чернівців
◾Це міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», міська ліга «Незламні», міський етап «Гімназіади»
та міський етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
◾Протягом навчального року спортивні змагання проходили з різних видів спорту та у різних вікових категоріях.
Загальний результат команди Чернівецького багатопрофільного ліцею 4 - 1️⃣9️⃣ перемог🏆🏆🏆!!!
◾У міській лізі «Незламні», яка була започаткована управлінням освіти з вересня 2023 року, проведені змагання з 6 видів спорту: алтимат, петанк, регбі-5, корфбол, доджбол та спортивне орієнтування. Змагалися 54 команди з 6-ти ЗЗСО, а це більше 700 учнів.
Наші ліцеїсти здобули 🔟 перемог🏆!
◾У «Гімназіаді» проведені змагання з 7 видів спорту, у яких змагалися 78 команди, а це більше 1000 учнів.
Наші ліцеїсти здобули 9️⃣ перемог🏆!
◾Також важливим є проведення протягом січня-квітня 2024 року шкільного та міського етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Змагання проводились з п’яти видів спорту. На шкільному етапі було задіяно всіх учнів ЗЗСО, а у міському етапі взяли участь 145 команд, а це більше 2000 учнів.
Наразі волейбольна команда дівчат нашого ліцею , яка здобула перемогу на обласному етапі змагань проєкту «Пліч-о-Пліч», готується до Всеукраїнського етапу змагань!
◾Отож сьогодні грамоти, подяки та кубки заслужено отримували вчителі – керівники команд та школярі. Відзнаки вручали начальниця Управління освіти Ірина Ткачук та її заступниця Альона Онофрей.